Pipi merah

Tolong bantu sya,cmna tips nk hilangkan merah2 di pp ank ni..ada yg prnh jd cmni x??guna krim apa2 ke..bantu sya..

Pipi merah
27 Balas

Anak sy pun mcmni. Doc ckp dermatitis ke apa mcm tu atau ruam susu. Bila cuaca panas or lembap mmg merah keluar. Kalau sejuk kering ok sikit.. Doc ckp lama lama nt hilang. Dia bg hydrocort ada steroid so sapu bila teruk je. Dia suggest krim ezerra belum try lg. Dia kata ezzera untuk pelembap sekali.