first baby

today 15 week...dri start preggy until now x da rsa loya2x morning sickness mcm kwn yg sma preggy..n bila start bby tndang2x prut..excited nk rsa bby main dlm prut??

20 Balas

Tahniah puan... Saya masa preggy anak yg 1st langsung tak ada alahan...Preggy kali ni agak teruk jugak alahan..sampai tak boleh makan apa yang dimasak sendiri.. Memang membeli aje lah...huhuhuhu...kembang tekak tengok menu yg dimasak sendiri...huhuhuhuhu... Ni jarak anak 1 st & anak 2nd(yang tengah preggy sekarang) 7 tahun..Rasa tak sabar nak rasa moments² baby menendang... 🙈🙈🙊🙊