Lendir putih jernih n darah sikit..adakah tanda2 bersalin.. Subuh td perut mgeras sja Tp x kerap

Tnda bersalin atau pun kputihan normal

9 Balas

tanda bersalin sis, Sama saya anak ke 5 masa bangun nk solat subuh keluar lendir darah sikit sngt..tak de sakit pun siap solat semua kul 7pg terus gerak ke hospital, otw Tu dia dh start contraction pecah ketuban smpai hospital kul 8.20 terus beranak.. alhamdulillah doakan saya selamat bersalin baby twin pulak ni tgh tunggu masa jer

Tanda bersalin. Sy masa anak no2 macam ni tapi sekali contraction 5mins sekali. Masa subuh keluar tanda. Pergi hospital 7.30am, 8.29am dah bersalin sbb masa sampai hospital bukaan dah 8cm 😂

Anak 1st sy keluar tanda mcm ni. Lendir n darah. Tp darah tu skit je, mcm sehelai rambut je.. Pegi hospital kol 8 pg. Kol 2 ptg selamat bersalin

2y ago

Waktu kluat lendir x sakit. Tapi bile da sampai hospital da start sakit 5 minit skali

apa update sekarang awak? saya pun check tadi lendir warna jernih coklat. selalu discharge putih je. sakit sakit pun tak ada lagi ni.

2y ago

dah 3 hari keluar lendir coklat tu tapi tanda tanda lain takde pun. saja buat gelabah hahaha sabo je lah

tanda bersalin.. kalau dtg hosp dorg suh balik gak sb tu tanda awal.. kecuali keluar darah atau air bru dia masuk wad and bleh beranak

2y ago

btul..sya at hospital dahh..tnda awal je n xda pmbukaan..tp still kena tahan at wad

kena g hospital sis, saya pun confuse juga ,tapi saya punya ckp keputihan. skrg duk tgh monitor ada lagi ke tak,

2y ago

yke..sy preg anak no2 sbnrny..tp anak ptama sy kluar drh bnyak..kli ne lendir2 jernih ja tp cmpur darah sikit..kalau tnda2 awal sy kena prepare la ne untuk k hosptal

Tanda besalin tu sis. Sy anak 1st pn sama. Lendir jernih dgn sedikit jalur2 darah shj keluar. P hosp sdh 3cm

2y ago

terima kasih sis..

semoga Dipermudah yaa

Tnda bersalin