Normal ke ibu xperiod? Anak dah masuk 4bulan?

Tlong jawap soalan sy😌

4 Balas

Normal kalau mnyusu bdn, kdg smpai setahun, saya pulak hari tu brsalin bln 6, ngam 2 bulan lps brsalin, sy period, sya susukan anak sya seminggu je, lps tu susu drop, n trus ank sya fully fm. lps hbis period cucuk perancg, lps tu period dtg spotting je tpi time due period tu

7mo ago

Lah yake? Sy blm ambil apa2 pil hormon

Kalau menyusu badan normal. Sy setahun lebih baru period..yg anak 1st ms setahun (susu mix) anak kedua ms 1y6m full bf—-anak ketiga ms baby 1y8m..full bf

7mo ago

Alhamdulillah kalau normal😔

Saya anak baru masuk 4 bulan & baru period. Menyusu mix formula & pump.

Normal

7mo ago

Alhamdulillah kalau normal🤲🏻🫶🏻 tq