ovulation calculator

Tips untuk mengetahui waktu subur perempuan

2 Balas

yg sy pnah baca ari ke15 slepas period adalah ari subur..kan tempoh haid smpai 14ari..so ari ke15 tu daa subur.. tp bg sy klau daa habis haid tu btul2 smpai xda drh kluar lg bleh laa mndi wajib..pastu bsama dgn suami ari2

Kena tahu normal cycle brp hari. Selain tu, tgk cecair discaj dari faraj. Kalau clear n x terlalu sticky mcm putih telur, tu tanda subur. Klu nk cycle x tetap, guna opk atau bbt utk cari wktu subur.