Hallu bunda, mau tanya bayi umur 1y mcm mn mau timbang d timbangan bb ya, sbb bila d timbng meraung

Tips & trik menimbang bb

4 Balas

ibu dukung bayi dan naik di penimbang berat sama². lepas tu,minta tolong nurse pegangkan baby kejap. ibu timbang berat sekali lagi. sendiri je tau. nanti tolak je jumlah berat pertama td dgn berat ibu. dpt la jumlah berat baby

dukung baby then ibu sekali naik penimbang tu..then suh nurse pegang anak kejap utk tolakkan dgn berat ibu

Hai. Memang anak akan menangis. Kalau macam kk saya check up still kena timbang macam baby tu.

Tq moms,nnti next rv sy bt mcm yg d sarankan 😊