Boleh bg tips mcm mana nk putus susu? Saya fully breastfeed..skrg anak saya setahun 6bulan

Tips putus susu

4 Balas

cari pokok hempedu bumi..ambil daun tekap dkt nen..daun dia pahit sikit nanti ank bila nak isap dia tak kan nak sbb pahit..tidak pun letak nescafe sikit² dkt puting nen sekeliling..buat bila time ank nak susu..jgn bagi ank tengok sebab dia org dah pandai.

Letak sesuatu yang anak tak suka/ takboleh telan kat nen. Kopi ke

letak bawang putih tumbuk .

google je