BUKAAN JALAN

any tips nk ada bukaan..hri ni dh 39w4d..tp xdak tnda nk beranak lgi..😭

8 Balas

byakan bjln je , sy dlu cmtu bsalin 39w 6d shri sblom 40w . tada tanda atau sakit pape lgsg then pagi tu bru turun tanda n pg hospital check bukaan dh 3cm

Sy 40 week bru rasa sikit ii. 40 week 1 day xturun tnda tpi perut sakit. Giy hospital bukaan dh 5, lepas tu bru turun darah. Bykkn berjalan & duduk seluas yg mmpu.

saya bersalin 40w 1d..jgn risau, bykkan squad, berdoa n pujuk bayi.. insyaallah

Banyakkan minom air kelapa kosong. Berjalan, bersujud.

semoga dipermudahkan segala urusan ♥️

Banyakkan berdoa dan banyakkan squad.

Cuba buat squat and jalan itik.

smalah sis😔