'Babah To Be' Inshaa Allah..?

any tips , nak jaga ibu mengandung serta kandunganya?? supaya ibu dan baby kekal sihat. ☺ meh meh kongsi..?

14 Balas

Lepas bersalin emosi ibu ni sensitif sikit, jaga perasaan dia, sebab take time ntuk nak adapt dgn ada baby tambah kesakitan lepas bersalin. Kalau boleh berikan yg terbaik.

Jaga emosi isteri,sebab masa mengandung ni la emosi isteri mcm roller coaster😅bagi isteri minum susu khas ntuk ibu mengandung mcm frisco mum

bagi sepenuhnya perhatian pada ibu dan baby...sentiasa ringan kan beban isteri.dgan ambik alih kerja2 dia...supaya dia happy selalu

Jaga hati dan perasaan isteri. Waktu2 mcm ni segalanya berubah dari sebelum ni. Bagi dia banyakkan rehat. Jangan marah2 naaa 😉

good husband!🤩 jangan bagi wife penat dan stress..even bende2 remeh pon jgn biarkan wife stress😁

jiwa kena kental..jgn harapkan org lain perbaiki hubungan kita melainkan diri kita sendiri...

Pemakanan pun kena jaga.. Bagi je apa yg dia nak makan, selagi makanan tu berkhasiat 😁

Masuk 7 bulan nnt belikan dia Neurogain. Bagus utk otak baby. 😁

6y ago

neurogain tu mcm susu ke.. okay2 tq for info.

Mcm ni kat watson guardian ada

Suami kena jaga emosi.😂