Main lari-lari

Time pregnant ibu² masih main lari² tak dengan ank² and suami?

14 Balas

Sy dah xdpt. Nak jln laju2 pn payah. Bru 6 bulan kpla baby dah turun. Sakit nak gerak laju2. Berjln pn mcm penguin 😂

tak main lari2 dgn suami. tapi main lari2 turun tangga dgn anak murid kt tadika. siap menari menari lagi 😂😂

hahaah teringat mse awl prgnt dlm 3-4 bln dok setiap ptg dok main kjar2 dgn ank bulus. aktiviti ptg. klu mengah duduk 🤣

pernah 8 bulan sya main bola sepak dgn anak buah 🤣berlari kejar anak buah sebb dia keluar rumah laju je kesana .

Main tp slow2 la sb kndungan msih bru.. Tp xnk ank rsa t'abai truskn jua wlupn rsa tkt2.. Hahaha.. Y pntg ank ktwa

saya main lari2 dgn suami keliling ruang tamu. memang tercunggap lah, last2 saya surrender tk nk lari dah.

3y ago

😂 comel nya

dah 8 bulan, masih lagi klau larat 😂 tapi sambil pegang perut la 🤣dah mcm penguin da

3y ago

Alhamdulillah..

sy stiap hari terkejar² ngan anak istimewa dekat rumah😅org kata lari² manja

3y ago

main lari² mood happy pon dtg kan

pernah.tp lari2 anak..xblh lari laju.ni pn dh mcm penguin lari🤣

Saya xboleh lari2 takut affect kandungan😊