Ank saya sudh 1 bln 3 hri....tiap mlm asik meragam x mau nak tidur...😓😓😓

Tido mesti nk mengiring...klu x kerap terjaga ..masalh nye blh ke bby sye tido mengiring pd usia 1 bln ni???

Ank saya sudh 1 bln 3 hri....tiap mlm asik meragam x mau nak tidur...😓😓😓
13 Balas

anak sy pun tido mengiring baru lena sikit.. tapi sy akan tukar kedudukan mengiring tu setiap kali lepas menyusu jadi kepala dia balance kiri kanan, xjadi flathead.