Hi saya hamil 6wk tp x de symptoms langsung..x de muntah ..anyone same here

Tidak ada symptoms tp buat test pregnancy positive

8 Balas

Normal. Jgn skip makan dan lambat makan. Sentiasa makan on time kalau tak nanti perut masuk angin lepastu terus muntah2. Lost appetite sampai muntah hijau. If you tak selera makan pun cari jgk makanan yg boleh dimakan jgn kasi perut kosong okay

jgn mintak sis.. sy ni dah dkt masuk 7weeks bru start muntah.. smpai tk larat nk mntah.. dah la tkde slera mkn.. pastu biler mkn skit udah muntah 🥹🥹🥹

sama la macam sy..kdg terpikir betul ke ni prgnt..xde rasa ppe pun..hehe

normal saya preggy 3-3 anak langsung tkda morning sickness smpai bersalin

bestnya yg xad alahan loya muntah..sy dh benyaii ni😆😆

sama la kita geng

normal je tu

sama sy