Nurse dtg melawat

Lepas kita bersalin mmg nurse akn ada dtg melawat kt rmh ke? Anak pertama dlu bersalin time covid 2020 so tk de pengalaman nurse dtg rmh. Tahun ni pregnant anak kedua , due date bulan jun. And mcm mna kalau kita brpantang di rmh mak or mil yg alamat lain (maksud nya bukan area yg KK pegang) #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

Saya dri buka buku pink, nurse tnya ada plan nk pantg kat kg ke ap, trus ckp ya, n dia akan tulis tmpat kita nk brpntg. Saya skrg pun kdg kdg bila blik kg, just inform nurse yg jaga sya, kalau nk bt ap checkup ka ap, sbb hri tu sya kdg blik kg g tumpang kk sna minum air gula, dorg okey je. Tapi kalau nnti sis ada plan nk blik kg nk pntg, nurse srnkan 36w bru blik, sbb nk hbis kan scan ap semua la, itu ap yg diberitahu oleh nurse yg jaga sya.

rasa nye kt bhgian dpn bku pink ada tulis kn alamat utk berpantang.. xpn bg thu je misi kt kk tu.. dieorg x marah pn sis 😁

1y ago

tk perasan pula psl alamat berpantang hehe .. btw thank sis 😊

nnti bgitau nurse kk tu. ckp pantang tmpt lain. nti nurse sana yg dtg

1y ago

thank you 😊