salam, ibu2 pernah mengalami pengalaman mcm saya tak ? anak berak berdarah? risau sgt😩😞

tiap kali poo2 mesti mcm ni, rasa putus asa

salam, ibu2 pernah mengalami pengalaman mcm saya tak ? anak berak berdarah? risau sgt😩😞
3 Balas

bawak gi hospital emergency terus. anak sy pun pnh mcm ni. sekali je kena sy bawak terus gi hospital dan 4 hari dlm wad. ada sbb knp baby berak campur darah, contoh kita tak cuci botol susu dgn betul atau ada masalah pd usus dia.

3y ago

anak saya baru nak masuk setahun 2/8 ni , tp skrg reject nak makan bg ape2 pun tolak snek je makan risau malnutrition pula😣

dh berapa hari sis? klu dh hampir 3-4hari berterusan, bwak baby ke klinik utk cek doc.. risau sistem perut ade msalah ke ape..

3y ago

setiap kali poo2 , xde hari2 selang 2 hari dia akan poo 💩

bawak g klinik

3y ago

dh bawa dr kata biase budak constipate sbb dia minum fm , dorg bg ubt masuk kat bontot, nk tgk klo berak cair ada drh tak ? klo ada baru dorg bg admit.