Hi ,sy mengalami kram perut berpanjangan , usia kehamilan sy 6minggu,normal ke kantung masih kosong

Tiada simpton kehamilan

7 Balas

untuk xnmpk kantung mungkin normal sbb msh awl lagi. Sakit berpanjangan tu agak merisaukan. 1st pregnancy sya dlu sakit berpanjangan dan akhirny gugur. Skrng tgh pregnant lg.. msh sakit berpanjangan.. sya jd truma&anxiety.. sya jmpa Dr swsta dan beliau beri ubat duphaston. Semoga kandungan kita dan baby sihat2 saja🙏