Keguguran 😥

Tiada rezeqi.. Allah lebih menyayangimu.. minggu ke 6.. #gugur

Keguguran 😥
3 Balas

Salam takziah kak . InsyaAllah allah lebih tahu apa yg terbaik untuk hamba dia ❤️ sy pn first baby gugur 7 mggu, dekat-2 8 mggu blm rzekinya . Pantang 2 bulan . Skrg tgh ngndung smula, dh 6 mggu . InsyaAllah rzeki akak lepas ni . Semoga dpermudahkan urusan akak ❤️

salam takziah buat puan sekeluarga..mg puan kuat....dan dgntikn dgn rzki yg lain .Allahuma aamiin .Ya Mujib...

takziah