popo berdarah

hello, is there any mommy yang ada masalah berak berdarah? tadi tengah BAB, nampak ada darah menitik. terkejut bukan main. dah la berapa hari tak BAB, asyik sembelit pulak tu. sekarang dah 7 bulan, ni first time kena macam ni. macam mana nak buat ya?

1 Balas

luka lah tu kot, i dulu camtu juga, darah fresh banyak pulak tu😫, g check doc eh

2y ago

i really, really, really hope its getting better nanti. harap luka yang tak kronik la. ni kalau nurse tahu, confirm kena refer hospital. btw, congrats on your baby! stay safe, mommy🥰