Selamat melahirkan baby girl.

Thanks mommies semua. Saya dah selamat melahirkan baby girl 2.93kg pada 20/11/19 jam 12.40tghari. Cun² 40minggu kehamilan ? Pecah air ketumban dan terbuka 3cm. Masuk labour room pada jam 10pagi.

Selamat melahirkan baby girl.
151 Balas

tahniah sis .. gebunyr anak n mudahnye awak bersalin ... doakan kami bakal2 ibu supaya dipermudahkann urusan bersalin .. selamat berpantang💞

Comelnyaaaaaaaa!!!! Tahniah dear. Doakan anak sy sihat n comel mcm ank awk. Tak sabarrrr nak jumpa. Excited sb first baby 💕

Alhamdulillah tahniah sis . Selamat brpantang. Doa kn saya juga nt d permudah kn brsalin dan baby sihat. In sha allah. Amin

4y ago

Sama² sis. Semoga dipermudahkan sis 😊

Wah😄 sama birthday baby girl dengan aunty. Selamat berpantang sis! Congratulations to your newborn! 👶👣💞

Alhamdulillah Tahniah... Selamat berpantang... comel baby girl Sis... moga Saya pun dpt baby girl jugak

Alhmdulillah...tahniah sis... Slamat berpantang ye... Doakan sy dapat baby girl jgk ye...😘

Alhamdulillah.. Tahniah.. Semoga babu dan ibu sihat2 selalu.. Selamat berpantang..

Bulan 11 ni ramai yg bersalin baby girl,, Tahniah sis smoga mnjdi anak yg solehah

Alhamdulillah...tahniah Dan selamat berpantang pula 😍😍😊

congratsss. . .selamat berpantang n jage diri❤️❤️❤️