Angin kembung

Teruk betul kembung & angin sejak raya ni. Asyik kentut je. Normal ke ehhh untuk mommies. Suami ckp tido pun kentut2 hahah😂🤣🤣🤣🤣 baru 9weeks haaa aduhai#firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

Sy rase normal kot sbb awl2 preggy pun sy alami.. mcm byk sgt angin dlm bdn.. sendawa nye tak, kentut je lebih😆 bangun pagi or mlm kentut je. Dpt kentut tu rse lega yakmat

Pedih ulu hati. Mungkin banyak makan jd bg trigger kpd pedih ulu hati