Sakit dada belah kiri 34w+

Terjaga tengah malam sebab sakit dada belah kiri kenapa ye? #bantusharing #firstbaby #firstmom

4 Balas

sakit dada yg mcm mana? menyucuk2 ataupun rasa berat? radiated tk kt tempat lain mcm bahu ke tengkuk ke? kena pegi emergency segera takut masalah jantung.

pergi hospital. saya tadi pedih ulu hati pergi klinik pun kena refer hospital.. alhamdulillah takde apa² la . tapi better pergi check ya

Dada belah kiri takut jantung sis. Seeloknya refer dr.

brapa weeks tu

10mo ago

sy ada rasa cucuk sikit tp sy agak tu kaki baby kot😅 tak kerap...tp bila baby move or menggeliat..rasa