Samyang

Teringin Nak makan samyang. kandungan dah masuk 32week. tpi risau nk mkn ? mummy² sekalian, korang dlu mcm mna. ada yg pernah mkn samyang x masa preg dlu? baby xde pape ke?

25 Balas

Sy mkn mamee ghost pepper masa prgnant 34 weeks tp mkn dgn nasi n sedia susu..mmg pedas xblh bincang even sy kuat pedas tobat xnk mkn lg.. Tp, so far Alhmdulillah xda apa2.. Ikut bdn jugak sis.

4y ago

Uishh yg ni rare. Alhamdulillah sis, nasib baik xde pape kn ☺