Samyang

Teringin Nak makan samyang. kandungan dah masuk 32week. tpi risau nk mkn ? mummy² sekalian, korang dlu mcm mna. ada yg pernah mkn samyang x masa preg dlu? baby xde pape ke?

25 Balas

Sya nukn mkn samyang,sy mkn gost paper... Tapi taubat x nk mkn lgi.... Lepas mkn perut pedih dan sakit yg amat sgt,selmat baby xda pa.... Lpas tu doktor x bgi mkn maggie msa mengandung talut mnganggu pembesaran baby dlm kndungan

4y ago

Tulh selmat baby ok kikiki... Tpi dh x mkn sebarang maggie dh suami dgn doktor x bgi