Samyang

Teringin Nak makan samyang. kandungan dah masuk 32week. tpi risau nk mkn ? mummy² sekalian, korang dlu mcm mna. ada yg pernah mkn samyang x masa preg dlu? baby xde pape ke?

25 Balas

my jiran cakap kalau dkt² nak beranak jgn mkn pedas takut nanti vagina sakit pedas n baby naik panas. sy x brp faham tp tu lah yg dia ckp

4y ago

Ouu bgitu ye sis. ye btul juga, nnti sy kurangkn pedas tu, asalkn hilang craving dn jngn slalu mkn kn ☺