Miscarriage

Terima kasih ya Allah.. Kerana meminjamkan zuriat ku yang ketiga ini dalam rahim isteri ku walau seketika.. Hari ini dia pergi buat selama-lamanya. Walaupun aku tidak sempat menatap, apalagi menyentuhnya.. Izinkan aku bertemu dengannya walau hanya di pintu syurgaMu ya Allah... AlFatihah buat mu anakku..

Miscarriage
1 Balas

Al-fatihah... In shaa allah baby tu akn tgg mama n papanya utk ditarik msuk ke syurga... Salam takziah buat encik n isteri...