terharu dapat baby twin..

Terima kasih tuhan..kerna kau telah hadirkan dua nyawa di dalam rahimku..doakan saya sentiasa sihat dan baby twin saya.???

terharu dapat baby twin..
185 Balas

tahniah sis 😍 jaga kandungan baik2 .. doakan saya dapat baby juga ye 🤗

Waaahh congrats ! Hope your twins always in good condition. Take care mom.

Tahniah sis, semoga ibu n baby twins sihat2 n d permudahkan urusanY.

alhamdulillah same kite..Sye bru 14weeks..next week kne jumpe pakar

Dalam berapa minggu bru nampak dan baru tau tu baby twin eh?huhuhu

alhamdulillah, semoga ibu dan anak kembar selamat dan sihat. 😊

Tahniah sis.. Doakn sye plak soon baby twins plak.. Aamiin

thniah sis..smoga ibu dn bby diberikan kesihatan yang banyak...

congrtas siss! take care tau smoga dpmudahkan 😘🤲🏻

Tahniah sis.. semoga sihat n selamat sehingga melahirkan