Twin Boy

Saya selamat bersalin bayi kembar lelaki 24 minggu 6 hari pada 15/3/2020 tapi 1st twin dah menjadi anak syurga & 2nd twin masih dalam NICU .. minta semua doakan utk anak saya 2nd twin membesar dengan sihat & kuat untuk menjadi penyeri saya & suami ?

29 Balas

Anak syurga & anak dunia = Anak2 saham dunia akhirat. 😇 Semoga sis tabah & sihat walafiat bersama baby tercinta. Aaamiinnnn3. 💕💕💕💕

Semoga dipermudahkan segala urusan. In syaa Allah. Be strong both mama and baby ❤️ mudah mudahan baik semuaNya.

5y ago

In sya Allah .. terima kasih

semoga dpermudahkn segala urusan...sihat baby dan ibu..semoga ibu redha dgn apa yg berlaku..aaamiin🤲🏻

Alhamdulillah dah ada yang menanti awak di pintu syurgaaaa.... In Shaa Allah semoga selamat semuanya

5y ago

In sya Allah .. amin

Aamin Aamin ya Allah, semoga Allah beri kesembuhan, kekuatan, kesihatan untuk bayi akak ❤

Waa.. Tahniah mommy. Moga sihat2 hendaknya mommy & baby #TAPSupermoms #TAPactiveusers

tahniah sis.. semoga Allah sihatkan anak sis Dan membesar menjadi anak2 yang baik amin

semoga dipermudahkan segala urusan momies💕 dan redha dengan ape yang berlaku❤️

Semoga baby 2nd twin kuat n dipermudahkan segala urusan utk ibu n ank

5y ago

Terima kasih .. amin

Semoga sis dan ank sis cpt2 sihat n dipermudahkan urusan. Amin

5y ago

Terima kasih