Tahniah kepada #bayiTAPnovember !

Terima kasih kepada semua yang telah menyertai pencarian #bayiTAPnovember bulan lalu. Tahniah diucapkan kepada pemenang terpilih iaitu bayi kepaa Puan Nor Emmyliana iaitu adik Harraz kerana telah menjadi #bayiTAPnovember 2020🥳 Hadiah telah dikreditkan ke dalam akaun pemenang. Kepada yang lain, muat Naik gambar si comel anda sekarang dan gunakan #bayiTAPdisember . Mungkin si comel anda #bayiTAPdisember yang kami cari!🥰

Tahniah kepada #bayiTAPnovember !
8 Balas

tahniahh yg menang! boleh tau apa kriteria utk menang ye? 🤭

4y ago

Hi puan. Kriteria untuk menang mudah sahaja. Muat Naik gambar si comel sebanyak mungkin sepanjang bulan dengan #bayiTAPdisember Dan pastikan setiap gambar menggunakan bingkai/pelekat yang tersedia ☺️

Tahniah 👏🏻👏🏻🎉🎉

thniah adik harraz...

tahniah..🥳🥳🥳

Congrats mommy

tahniah ❤️

Congratss

tahniah