ngilu

Terasa ngilu kt ari ari tu dah terasa bila berjalan tp tetap nak bykkan berjalan jugak supaya bantu baby turun ke pinggul dgn cepat . Tak sabar nak jumpa baby .. Semoga dipermudahkan semuanya #36 weeks 3 days #due 1/12

2 Balas

Sya skrg pon da start sakit. Baru 33week. Nak bangun seksa rasanya. Kne ambk step baru boleh bngun. Awal2 pregnant mmg malas nk jalan. Dduk rumah je. Skrg plak minat jalan. Tp bila balik rumah satu badan sakit2