Nak tya buku merah buat seblom brpa minggu

Tentang buku merah

6 Balas

Pergi ke KK. maklumkan dah buat pregnancy test. positif. nanti dy akan tanya bila kast period & akan beri appointment utk buka buku pink. di Kk saya, buka buku 8w

Saya pergi kk dia bg date dulu utk buka buku. Yang pasti nurse tu bg date sblm kita masuk 12 week 😊

tak pasti sebelum berapa week, tapi yg pasti 10week da bole buka. maybe sblm 4bulan kot.

ni senarai dokumen yg kk sy minta. bawa waktu appointment nak buka buku nanti

8w to 12w boleh buka buku pink.

Sblum 12 minggu