uri dah naikkk

tenkiu mommies smuaaa..bg tips mcm2 untuk naikkan uri..last sunday g scan doc ckp uri bby dah naik..alhamdulillah..lega rasa bby smua ok..terima kasih ye smuaaa

13 Balas

Alhamdulillah, untungnya sis. Saya dulu uri xnaik2 pun wlaupun dah try mcm2. Last2 kna warded sebulan setengah n czer masa kandungan 38weeks. Tp walau mcm mana pun, alhamdulillah semua bjalan lancar wpon czer. Baby pun sihat je n dah masuk 5bulan dah hari ni ☺

Alhamdulillah syukur , sy mngalami mslh yg sma.. doakn sy supya uri cpt naik.. 31/12 ni kne admit if uri still xnaik

Alhamdullilah. Saya g scan 34w pun uri dah naik. Syukur sangat

4y ago

Ya. Jangan urut. Saya masa scan 28w pun uri masih dekat bawah. 34w alhamdullilah dah naik

Alhamdulillah.. bahagia kan rasanya bila tengok uri dah naik

4y ago

tau xpa...lega sgt2...risau gk klau x.

Alhamdulillah..semoga dipermudahkan yer,

alhamdulillah.. doakan sy plak..

4y ago

amin dearr

ape tips nye ye?? blh share x

4y ago

ai sujud lama2..ckp gn bby, soh husbnd tlg pjok bby pusing bg uri naik..sental lantai umah guna tgn..

Alhamdulillah ..

Alhamdulillah..