?

Tengah melayan skit contraction , doakan saya ya #38w1d

21 Balas

Sis sakit contraction mcm mana ya. Sy 38w2d. Sy dh 2 ari turun tnda darah tp pegi hospital xde bukaan lg n xda contraction. Last2 balik umah smula

5y ago

Perut mngeras dan rasa sakit stiap 5min . Kuat sngt , pegi ii baqu bukk 1cm , saya iktiar cara duduk atas lantai bilik air , dua tapak kaki bertemu , lalu tarek diri ke depan , check ii jalan terus 4 nk ke 5cm . InsyaAllah cuba la

Sama lah kita 38minggu 1hari . Tapi saya still xrasa apa² lagi , Semoga dipermudahkan segala urusan sis .

Semoga semuanya berjalan lancar.. Bby lahir dgn sihat dn selamat.. Mmy jga.. Tahniah

Allahuakbar, Moga Allah permudahkan urusan puan bersalin. Sy menunggu hari je ni.

Sama la kite..tgh menunggu mse jer ni..insyaallah mudah2an smua slmt n.berjln lancar

Semoga dipermudahkan sis..n selamat both mummy n baby

Semoga dipermudahkan segala urusan, aamiin..

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis💓

Semoga dipermudahkan segala urusan.Aamiin

Semoga dipermudahkan segala urusan momi