Nk tanya

Tengah masak mknn berkuah,tengah nk rasa guna sudu tiba2 yg kuah atas sudu tertumpah atas baju singlet nipis terkenalaa perut kn..jadi merah laaa sikit perut nya xsure mlecur ke x tpi terasa panas tu lg..tapi takpe kn..xkn apa2 baby kn..scary plak

1 Balas

😂😂😂 kelakar lah, perut kita ni ada 7lapisan kulit sis, kalau terbakar parah baru le effect baby

5y ago

Hehehehe tula sbb risau sgat ,smpai soalan mcm ni pn tnya..aduhai..tp tulaa tkut ..