Doakan saya ye

Tengah malam tadi saya bleeding, tk banyak, so pagi ini nk pi klinik, tengah tunggu doc, tadi saya pi tandas pun cek, masih keluaq sikit, doakan kandungan saya sehat ye😞

21 Balas

semoga kandungan awak selamat , jangan banyak fikir , jangan angkat berat berat untuk awal kehamilan , banyakkan bedrest , doa semoga Allah permudahkan urusan awak ok . kalau boleh mintak doc ubat kuat rahim , insyallah takde apa apa .

11mo ago

Tulah saye lupa minta, doc pun ckap mkn je vitamin yg saya makan (folid acid) lepas tuh doc bt appointment august nti