Doakan saya ye

Tengah malam tadi saya bleeding, tk banyak, so pagi ini nk pi klinik, tengah tunggu doc, tadi saya pi tandas pun cek, masih keluaq sikit, doakan kandungan saya sehat ye😞

21 Balas

semoga kandungan awak selamat , jangan banyak fikir , jangan angkat berat berat untuk awal kehamilan , banyakkan bedrest , doa semoga Allah permudahkan urusan awak ok . kalau boleh mintak doc ubat kuat rahim , insyallah takde apa apa .

10mo ago

Tulah saye lupa minta, doc pun ckap mkn je vitamin yg saya makan (folid acid) lepas tuh doc bt appointment august nti

fkir psitif je sis.sy pn bleeding .sy 7w.bleeding teruk dlm msa 15mnit.drh xhenti kuar.alhamdulillah..scan td jnin dlm keadaan ok

Semoga dipermudahkan semuanya. Boleh juga cuba suplemen untuk kuatkan rahim. Rehat dan jangan buat kerja berat.

8mo ago

boleh cuba dulu. Saya pun cuba sendiri. Tengok pada keadaan tubuh badan sendiri. Badan kita tak sama

Semoga dipermudahkan awk🤲🏻 InshaAllah kandungan awk baik2 saje. Boleh sy tahu berapa week ni ye?

10mo ago

Aamiin allhuma aamiin, 6 week sis

Semoga semua dipermudahkan awak , insyaAllah kandungan awak semuanya baik baik saja ♥️

10mo ago

Aamiin allahuma aamiin, thanks sis, semoga Allah membalas kebaikan sis

Mcm mana awk dh pergi klinik? Doktor cakap apa? Ada dpt ubat kuat rahim / injection?

10mo ago

Alhamdulillah. Scan dari bawah memang nampak lg clear. Jaga diri sis

insyaAllah semoga kandungan sis baik2 saja. semoga sihat ibu dan kandungan.

Semoga dipermudahkan segala urusan sis dan kandungan sis baik baik sj..

semoga di permudahkan urusan awak sis..jgn bt kerja berat²ye

10mo ago

Terima kasih sis, tk brani pn😅 baring je

semoga kandungan awak baik2 saja inshaa Allah aamiin🤲🏻

10mo ago

Aamiin allahuma aamiin, semoga Allah membalas kebaikan sis