DURIAN

Tengah berpantang dlm masa 3 minggu,..nk tnya, boleh x mkn durian? Tkt perut bby x sihat ..bby mnyusu badan.

6 Balas

Rasa sikit2 dulu sis... Pengalaman sy mkn durian dlm pantang, lepas mkn kepala terus pening.. Rse mencucuk2... Mata gelap.... Ade org bleh mkn dlm pantang... Ade org x bleh... Ikut badan... Rse2 dulu

Try sikit je sis, tgk baby sesuai ke tak.. klu sesuai pn jgn mkn habis sebijik lak😂

boleh. mkn seulas dua. milkbooster. kejap je dah penuh breast

ade yg kata durian ni salah satu milk booster

Bole..makan sikit je

Info dlm app