Loya

tekak selalu loya xde selera makan tp lapar korang biasa makan apa diawal kehamilan semua benda tgk ..mcm nk muntah dah 2minggu xde selera makan.risau baby nk membesar #7week

14 Balas

sy masa kandungan usia awk just byk makan buah tembikai je..yg lain mmg x masuk..pastu bila tembikai dah start x masuk jgak sy just bgtau dktr masalah sy n dktr akn bg ubt utk tahan muntah..kne makan ubt 30 minit sebelum mkn apa2..alhamdulillah ubat tu berkesan kat sy..skrg dah 19w+ dah start makan tp masih memilih jgak.