Loya

tekak selalu loya xde selera makan tp lapar korang biasa makan apa diawal kehamilan semua benda tgk ..mcm nk muntah dah 2minggu xde selera makan.risau baby nk membesar #7week

14 Balas

klau sya dlu awal2 kehamilan alahan teruk jgak 3mnggu awl khamilan mmg xde selera mkn trus..sya amalkn mkn buah2 n jus n kurma...sbb alahan tu sya suka plak mkn mknan manis...yg masam2 sya xsuka...

4y ago

sya suka mkn buah epal,anggur n mnum air soya...sya xmnum susu...klau sya mnum soya bby aktf sngt brgerak...scan blm lgi..28/1 nie bru nk scan..xtau lgi gender bby...