Sejak semenjak ni...

Tekak ni klu makan takde rase pedas.. mcam tak kne je la.. sy bkn pengemar makanan pedas tegar. Mybe pembawakan bayi kot.

Sejak semenjak ni...
23 Balas

mgkin sbb sy pun mknn kegemaran sy sbl mngndung skrg jd x suke. aym pun lgsung x boleh masuk bg la iklan mcd ke kfc ke ia membuatkn tekak rase loya.. #29Nov20  #TAPSuperMoms

sma mcm saya.. cili hijau Thailand tumbuk cmpr garam dn aji sikit mkn dgn nasi sedap 😋. tpi skg dlm pantang dah tak boleh mkn.. huhu #pantang44hrisudahhrini

Saya pun pgemar makan pedas tapi sejak preggy ni xleh makan jadi pedih ulu hati bila nak tido .. kalau makan pun sikit2 je buat rasa ..

sy masa 1st trimester langsung x boleh mkn pedas2 masuk 2nd & 3rd trimester makanan x pedas x rasa apa je..harap baby ok2 je laa

dulu saya suka makan pedas after masuk trimester kedua terus takleh makan, kalau makan nnti malam mesti perut sakit mcm cramp

sama kita sis . tapi saya tak potong² . gigit terus cili rawitnye . teringin . sebelum nie mana ada tahan pedas😂😂

maaf.. share. dr pesan kt saya. jaga pemakan.. jngan mkn terlalu masam. jangan makan terlalu pedas.

saya b4 pregnant mmg xboleh kalau makanan xpedas.. now da xblh makan pedas, perut jadi cramp 😭

sama la..bila dah mengadung semua benda kena pedas..kalau tidak xleh telan..

samelahh smua mkann saya letak cili skrang hahaha tak pedas tak selera🤭