Cuba teka sayur mana yang betul ya?

Teka time jom malam ni sekejap dengan min gais~ Antara 2 jenis sayur dekat bawah ni kan, mana satu agaknya sayur sawi ya? 🥬 Suami min kata sama je dua-dua gambar ni. Macam mana ni 😅

Cuba teka sayur mana yang betul ya?
61 Balas

kiri sawi, batang dia hijau kuning sikit..kanan kailan warna hijau tua sikit & batang dia tebal

satu tu sawi satu tu kailan janji boleh masak dua" tak kisah suami terka salah.

sawi di sebelah kiri.. ini soalan cepumas untuk bakal menantu perempuan 😏

kiri sawi sbb btg sawi tu pnjg sikit.. kailan belah kanan..btg kailan pendek

sayur sawi kat sebelah kiri dan sebelah kanan sayur kailan

kiri tu sawi...kanan tu sayur kailan

Sebelah kiri tu sawi Yg knn kalian

sawi dan kailan ikan masin

kiri sawi dan kanan kailan