baby ke2😍

tdy try prengnancy test...double tpy samar2...sebelum nie pown ade gak g klinik nk double confirm...double line tpy samar2 gak..doc ckp still awal lagi nk scan tpy kndungn dh 3mnggu...klau mcm tu esok nk g klinik lagi ke untuk check balik...atau tunggu dlu...sbb kndungn dh masok 7mnggu.... #ingintahu

2 Balas

tggu dulu laa , nnt 8w ke atas baru nmpk sikit.. sy mcm tu laa.. klu ikutkan hari ni dh masuk 5w.. tp ada bleeding.. confius dh pregnant ke x ni... tp 3hr jee , nk kata period pun x.. hmmm redho ajelaa

tunggu 8w keatas