appointment bku pink 2/3/2020

Tdi pi klinik ibu@ank ingt nk wat buku la dh 11week,sblum tu tlefon dlu klinik bleh wat ke x,sgka nya ingt leh wat buku dh arini..rupa nya bln 3 nti bru leh wat..xtau la psal pe misi sruh isi nama,almat,no tel,trlh period dlm bku log diorg je..tgk bku log tdi dlm tu hnya 2kotak je utk bln tu..maybe time tu bru kosong kot nk wat temu jnji pe smua..nti dt bwa sijil nikah,ic,bir air tu je..bru angan2 kot dpt check nk tgk bby..xpe la kte pi scan kt klinik swasta jela..?

1 Balas

lewat juga ea buka buka.. saya masa tu 2 bulan baru tahu, nurse suruh checkup kt swasta. dah confirm esok tu buka buku

4y ago

Eth la sis,ingt dpt la scan bby..rata2 mber ckp lmbt nya..bln3 time tu sy dh 4bln lbih..🤨