kompius ?

Tdi p cekup baby .. Alhamdulillah semua ok .. tpi bila part timbang brt bdn . Dlm maaa sebulan naik 2.5kg .. nurse kata naik byk sgt .. so kna jmpa dokte . Tpi bila jmpa dokter pun x dpt pasti kan knapa . Nak kata kncing mnis ka pa x sbb kki x bengkak pun . Then dokter kata tngok cekup untuk bln dpn punya klau naik byk lagi trpaksa la minum air gula .. plik jgk turun x bleh naik pun x bleh .. mmm normal ke tu untuk ibu mengandung kna minum air gula ? TakTahuSebabBabyPertama . Mohon pencerahan .

2 Balas

Xleh naik byk sgt dan xleh drop byk sgt. Biasa 0.5kg je sbulan utk yg awl2 kehamilan

5y ago

sya dlu 1trimester drop hbis berat😂..dh nk 2 trimestr bru brt naik ckit2..tu pun xbnyk..

tu normal kne minum air gula..sya dlu smpai 3 kli minum air gula😆

5y ago

haah..mmg benasib baik sgt msa prgnent kali ke 2 tu..