Hahaha

Tdi ckp kt mak "makkk,tak sbr nk brsalin. Nk rsai sakit contraction" mak pun jwb... "kau kne Braxton hick,skit prut skit kau dh bergulung2 atas tilam.. hehhh" ?? tkda kta2 smngat lnsung????ade ke mcm sya,rsa x sbr?? kita tnggal lbih kurang 30 hri lg ?

1 Balas

hahaha..mesti ank sulung ni sbb tu x sabar2 😅 sy tiap kali prgnnt pn camtu gak mmg xsbar2 nk tnggu bby kuar..tp bla pk kn sakitnye tu ya Allah tkut pn ada..hahaha

5y ago

Ye sis..hehe anak first ni😆