lambat nyer nak scan jantina

Td tanye nurse bila boleh scan jantina?saya dah 20w 5hari..nurse ckp tgu 8bulan baru blh scan.kalo swasta lak cm mahal jer.. x sabar sgt nak tau.2 org anak 2 dua lelaki..

2 Balas

Dah boleh sangat tu scan jantina. Saya 22w dh scan. Sis kena cari klinik swasta yang buat pakej scan murah. InshaAllah ada. Jangan lupa makan aiskrim dulu 😇

5y ago

Takut kalau tunggu 8 bulan baby dah besar lagi tak boleh nampak jantina dia dah 😇