38weeks 3.2kg 😅 normal ke ?

Td scan doc ckp mcm besar pulak 🤧

6 Balas

Norml je xbsr mna . Sy bdn kecik perut pun nmpk kecik . Bert sy 65 je . Scan 3.3kg skli kua 3.2 kg 🤣 dia jgn lebih 38w 4kg tu mmg besr

1y ago

samala, doc pon ckp perut sy x nmpk besar sgt, tp berat bby 3.2kg. sy pon berat lebih kurang sis jgak, 66kg 🤗

anggaran je puan , saya hari tu anak 1st anggaran 3kg ke atas last yang keluarnya 2.44kg saja ..

1y ago

overdue sampai 41w

anggaran je bkn betul sgt bacaan scan.. nt lahir baru tahu berat betul

normal tu sis.. sis da branak ke? sy pun 38weeks 2days xde pape tanda lg huhu

1y ago

hrini sy 38w1d, belum beranak lg, xde tanda lg. tgh pujuk2 bby dlm perut 😂🥰

sya scan 2.7 time kluaq 3.06..35 weeks🤣🤣

1y ago

tulaaa, doc ad ckp jgak. ralat scan 500g. soo, xpayah risau sgt dia ckp 😅 sy je yg jd terfikir

Normal