minum air gula

Td pgi pergi buka buku,doc scan katenya xnmpk lagi masih kecik..2/7 scan balik..esok dh kena minum air gula dh..sbb ade sjrah sblm ni naik sblm n slps minum air gula..sbb 28/4 aritu keguguran.slps hari kedua keguguran kk kol bgtau gula naik..tu yg kandungan kali ni kena minum awal..mudh2an result ok esok n xde masalah..??

1 Balas

InsyaAllah ibu. moga dipermudahkan. jika ada sejarah begitu. jaga kandungan ikut saranan doktor. diet pemakanan dan pergi rutin checkup ikut jadual. all the best ibu!