1st tremester

Tau tak cara nak hilangkan rasa asik lapar je . Sblum pregn ni saya paling susah nak mkn . Tapi sekrng asik lapar je smpai penat nak melayankan lapar. Satu lagi saya tak boleh minum susu memang dari kecil . Cakap awal awal takut ade yg jawab minum susu sblum tidur . Korang macam ni juga ke 🤣#bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Kerapkan makan buah. Untuk saya la memang membantu jugak. Kalau lepas makan berat, lapar lagi nak snacking ke apa, makan je buah, kacang, kurma, roti or biskut cicah milo ke apa since takleh susu kann. Jangan makan berat tiap masa dah laa ye 😂

Mkn kerap kuantiti sedikit. kunyah betul2. diet suku2 separuh

2y ago

Nak tanya sis, apa tu diet suku2 separuh?