Hye mommy ada tak sini yg overdue?

Tarikh due esok 22.12.2022 So kena serah diri ke hospital 40 week 1day

4 Balas

sy due 26/12. tp still xd tanda jgak. sakit2 badan, sakit kelengkang sume je la, tanda bersalin belum ad lg. doc bgi tarikh smpai 1/1. semoga bby cpat2 kluar sblum serah diri 💪🏼💪🏼

saya pon due 21 smlm. nk induce tpi jalan xbukak lgi. 27 kena serah diri .mcm mne nk bgi cepat bukaan ye? risau plak

2y ago

sy pon sama dapat tarikh 27/12 utk serah diri..due 22/12 tapi baby selese sgt dlm perut..semoga baby nk kluar la sblum 27/12 🤲🏻

sy harini due date.. baby mcm tkde bg chance lgi nak kluar hihi😅

dr akan bagi tarikh baru untuk serah diri sis ..

2y ago

iya , kalau hujung ni puan tak sangkut gdm atau darah tinggi inshaallah dr bagi tempoh seminggu sis ..