Air ketuban dah pecah

Tapi xdew contraction dan jalan bru 2cm,..macam mana yew,.

3 Balas

kalau air ketuban dah pecah terus gi hospital sis jangan tunggu lagi... haritu sya pecah ketuban pada 6.8.2024 terus pergi hospital kna admit ward dan leaking 6 hari dan bukaan dah buka 2 cm... 11.08.2024 sya melahirkan baby pramatang , baby boy masa 32minggu2hari

Banyk bergerak. Makan nenas makan kurma. Insha Allah. Jalan cepat buka sebelum kene induce

Sekarang kat mana? Kat hospital ke?

4w ago

I see. Nanti tanya nurse atau doktor kat situ. Selalunya doktor akan induce nanti