Salam nak tanye ,,ap tanda kita ngandung lelaki? Sye dh scan 3 kali ngan doktor setakat ni kputusan

Tapi bile org2 tengok perut saye bulat mesti kate perempuan,,,x thu yg mne betul...sekarang tengah ngandung 39minggu1hari...kalau ngandung anak laki ad ke sampai 39 weeks keatas???#firstbaby #ingintahu #firstmom #thanku

3 Balas

sy ank first laki 40minggu...perut bulat ank kdua laki 39mggu 5hri...perut bulat ank ketiga twin laki 36mnggu 3hari...perut bulat... tp ramai ckp sy dpt ank pmpn... bile keluar laki... ni saya pnyer pgalaman... setiap kali sy mgdung pasti sy akn mmpi.... ank pertama smpai la ank no 4...sy akn mmpi sy tgkap ikan,sy tgk ikan y byk ats darat,lpsto sy akn mmpi bdk lelaki botak.... xpnh pn sy mmpi bdk pmpn... sbb to bile scan,doc akn ckp sy dpt bby boy..sy xrse tkejut pn....

Ada je awak. Sy pregnant baby boy. Perut bulat jugak. Semua jumpa pun teka baby girl. Scan nampak boy alhamdulillah. Sy bersalin 39weeks 6days. Sehari sebelum due

2y ago

harap baby saye kluar 1 hari sbelom due jugakkk..،awal lg pun xpe🥴

bila scan dr kata apa? tanda tu semua ikut org jgk. setiap org tak sama so takleh caye sgt

2y ago

stkt ni kputusan laki